Маски на основі гідрогелю вже дуже давно популярні у Азії – в Кореї, Малайзії, Китаї, а зовсім недавно прийшли й до Європи. По своїй консистенції вони нагадують в’язке желе. Що таке гідрогель, можна зрозуміти з самої назви – це гель, що утримує в собі велику кількість вологи, котрої так не вистачає нашій шкірі. Частіше за все у склад гідрогелю входить гіалуронова кислота високого ступеню очистки, вона допомогає утримувати в шкірі ще більше вологи. Головна функція гідрогелевих масок WATER BALANCE – це інтенсивне зволоження шкіри, в результаті чого шкіра обличчя миттєво стає більш шовковистою і ніжною.

Гідрогелеві маски WATER BALANCE виготовлені з нетканого матеріалу і просякнені гідрогелем, який багатий на речовини, що доглядають шкіру. У контакті зі шкірою гідрогель розчиняється, а епідерміс отримує ударну дозу необхідних для нього компонентів, обличчя миттєво стає свіжішим, підтягнутим і доглянутим. Подібні маски також застосовуються для корекції вікових змін, зволоження і насичення тусклої, втомленої шкіри. Найчастіше вони надають більш вираженого ефекту у зрівнянні з тканинними, крім того, вони зручніші, так як не сповзають з обличчя навіть якщо ви активно рухаєтесь.

У склад гідрогелевої маски WATER BALANCE входить: гіалуронат натрію, еластин, гліцерин, касторова олія, гідролізований колаген, екстракти водоростей, ефірні олії, антиоксидантні комплекси, екстракти квітів, екстракти різноманітних рослин, білки, пептиди та інші компоненти. Таким чином, гідрогелеві маски WATER BALANCE забезпечують комплексний догляд за шкірою обличчя, заспокоюють її і знімають подразнення, мають антистресовий ефект.

Гідрогелеві маски WATER BALANCE мають чудовий зволожуючий ефект. Додатково, запускають процеси детоксикації шкіри – позбавляють її від накопичених у порах шлаків і токсинів.

Завдяки тому, що гідрогелева маска WATER BALANCE щільно прилягає до обличчя, вона утворює щось на зразок парникового ефекту, що в свою чергу, ще більше сприяє ефективному очищенню шкіри. Крім того, утворений мікроклімат прискорює кровообіг, а корисні компоненти маски проникають у глибокі шари шкіри і краще засвоюються.

Як і з будь-якими масками, після накладання маски на обличчя краще прилягти, щоб шкіра обличчя була спокійною та розслабленою.

Гідрогелева маска WATER BALANCE складається з 2 частин. Так її легше накладати і розгладжувати на обличчі.

Тримати гідрогелеву маску WATER BALANCE на обличчі необхідно від 20 до 40 хвилин, як написано в інструкції. Після зняття маски, рідину, котра лишилася на обличчі можна не прибирати, а краще втерти її в шкіру обличчя, як крем, кінчиками пальців. Додаткових зволожуючих засобів не потрібно- шкіра чудово зволожена на весь день.

Вже після першого застосування гідрогелевої маски WATER BALANCE обличчя стає свіжим і сяючим, а шкіра еластичною і пружною. Маска миттєво приводить до тями суху і зневоджену шкіру.

Гідрогелеві маски WATER BALANCE рекомендується використовувати 2-3 рази на тиждень, протягом місяця (10 процедур). Коли необхідного ефекту буде досягнуто, можна використовувати 1 раз на тиждень для підтримання цього ефекту і для профілактики.

Гідрогелева маска WATER BALANCE може застосовуватися для всіх типів шкіри, в тому числі чутливої і схильної до подразнень.

Гідрогелева маска WATER BALANCE рекомендована до використання у комплексному догляді за шкірою обличчя і шиї після пластичних операцій, мікродермобразії, механічної чистки обличчя, кислотних та ферментних пілінгів, ін’єкцій краси, як додатковий продукт і/або як самостійну процедуру.

Будьте уважні!

Гідрогелева маска WATER BALANCE призначена лише для одноразового використання.

Склад гідрогелевих масок, звичайно ж, різний і залежить від цінової категорії, конкретного виробника і продукту. Існують достатньо недорогі маски, з невеликим набором інгредієнтів (і, відповідно, з нетривалим ефектом), а є продукти преміум класу найвищою якості, такі як гідрогелева маска WATER BALANCE.

Завдяки цінному складу і особливостям глибокого впливу, гідрогелева маска WATER BALANCE дуже ефективна у догляді за шкірою. Вона забезпечує якісний і комплексний догляд за шкірою Вашого обличчя.