LUXURY CHARCOAL MAGIC MASK

Активоване вугілля - лікарський засіб, що всім відомий своїми корисними властивостями. Воно абсолютно безпечне, так як є продуктом перепалювання деревини: сосни, дуба, тополі, берези та інших порід дерев.

Його використовують і для лікування шлунку, і в якості природного фільтра для води, і як засіб для схуднення. На шкіру воно також здатне чинити комплексну дію: маска для обличчя LUXURY CHARCOAL MAGIC MASK з вугільним порошком-це рішення дуже багатьох проблем шкіри.

Зберігаючи природні властивості деревини, які дуже корисні для людського організму, активоване вугілля передає їх LUXURY CHARCOAL MAGIC MASK, до складу якої він входить. Тому ефект масок для обличчя з вугіллям такий великий:

  • шкіра стає матовою;
  • чорні цятки зникають;
  • активно регенерує шкірний покрив у місцях запалення (прищі і вугрі);
  • шкірний рельєф помітно розгладжується;
  • активоване вугілля в масці для обличчя здатне на глибоке очищення пор від забруднень.

LUXURY CHARCOAL MAGIC MASK для обличчя з активованим вугіллям має глибоку очищуючу дію, запускаючи механізми омолодження, і відновлює привабливість вашого обличчя у будь-якому віці.

Один з інгредієнтів LUXURY CHARCOAL MAGIC MASK – Аллантоїн, котрий пом’якшує шкіру, сприяє її регенерації, проявляє антиоксидантну і антисептичну дію, а також захищає її від негативного впливу довколишнього середовища.

Двофазна LUXURY CHARCOAL MAGIC MASK – склад:

  • Пакет1 (STEP 1)гель, до складу якого входить: вугільний порошок(5,000 млк), альгінат калію, гліцерин, гіалуронова кислота, лимонна кислота, екстракт листя алое та інші корисні інгредієнти.
  • Пакет 2 (Step 2 )порошок, до складу якого входить: вугільний порошок(5,000 ч/млн), діатомова земля, сульфат калію, гіалуронова кислота, аллантоїн, бетаїн, масло перечної м’яти і екстракти різних рослин.

Склад пакетів потрібно змішати у спеціальному посуду і одразу нанести на шкіру обличчя, шию.

Переваги Двофазної LUXURY CHARCOAL MAGIC MASK у тому, що Ви змішуєте порошок (Step 2) не з водою, а з гелем (STEP 1), який містить також велику кількість корисних для шкіри інгредієнтів. Тим самим Ви вдвічі підсилюєте ефект від процедури.

  1. Перш за все, потрібно ретельно очистити шкіру від макіяжу і умитися. Можна використати: легкий пілінг, гомаж або скраб для шкіри. Це дозволить підсилити ефект від процедури.
  2. Можна нанести на шкіру легкі засоби по догляду: сироватку, емульсію або суміш олій для вашого типу шкіри. Під шаром маски ці продукти працюватимуть набагато краще.
  3. Накладати маску LUXURY CHARCOAL MAGIC бажано лежачи, щоб м’язи обличчя були максимально розслаблені, не відволікаючись ні на які зовнішні збудники (телефон, розмова, телевізор та ін.)

Маску наносять достатньо товстим шаром (3-5 мм) за допомогою шпателя або лопатки, уникаючи області очей, не зачіпаючи брів. Гель застигне на шкірі протягом кількох хвилин і утворить щільну, вологонепроникну плівку, трохи схожу на резину, що сприяє активній роботі корисних речовин зі шкірою. Через 20-30 хвилин акуратно зніміть маску повільними рухами від підборіддя до лоба – вона стає пластичною, легко відділяється від шкіри, волосся до неї не прилипають.

Після зняття маски шкіру треба протерти тоніком і нанести крем.

LUXURY CHARCOAL MAGIC MASK – це професійна процедура. Порошок деревного вугілля та інші активні компоненти цієї чудової маски гарно:

  • очищують шкіру,
  • абсорбують надлишок шкірного жиру,
  • нормалізують роботу сальних залоз,
  • здійснюють антисептичну і протизапальну дію.

Вугільний порошок – дуже пористий високовуглецевий продукт, що має відновлюючі властивості і попереджає процеси окислення у клітинах шкіри, покращує обмінні процеси, знімає негативні наслідки стресів, а також має омолоджуючий ефект, уповільнюючи старіння шкіри.

Для досягнення максимального ефекту LUXURY CHARCOAL MAGIC MASK рекомендується її використовувати курсом по 8-10 процедур, з інтервалом у 2-3 дні.

За рік оптимальними є 2 курса цього виду масок.