LUXURY AQUA MAGIC MASK

Ключовий компонент маски LUXURY AQUA MAGIC MASK - екстракт чайного дерева – має потужну антисептичну, протизапальну і противірусну дію завдяки вмісту в ньому терпинів. Допомагає позбутися вірусних, бактеріальних і паразитарних дерматитів, екзем, запальних інфільтратів на шкірі, усуває набряклість, подразнення, свербіж і почервоніння, відновлюючи здоровий колір та рельєф  шкірних покривів.

Один з головних інгредієнтів LUXURY AQUA MAGIC MASK – бурі водорості. В цих рослинах міститься альгінова кислота, яка має унікальну властивість зв’язувати молекули води. Завдяки цьому утворюється гелеподібна структура, насичена мінералами, вітамінами і протеїнами. Цікавий той факт, що альгінати не можна зустріти в жодній з наземних рослин, тому їх вважають ексклюзивним варіантом для догляду за шкірою обличчя. Ці речовини мають сильну і одночасно бережну дію. Речовину альгінат винайшов англійський біохімік Мур Стенфорд ще у 1981 році, коли звичним способом добував з водоростей йод.

LUXURY AQUA MAGIC MASK – це професійна процедура.

Двофазна LUXURY AQUA MAGIC MASK – склад:

  • Пакет 1 (Step1) –  гель, в склад якого входять: порошок листя Мелалеуки (чайного дерева), альгінат калію, гліцерин гідролізований колаген, аденозін, гіалуронова кислота та інші корисні інгредієнти.
    У консистенції гелю можуть бути присутні вкраплення листів чайного дерева, або ні, але це не впливає на якість гелю.
  • Пакет 2 (Step2)- порошок, до складу якого входять: сульфат калію, альгінат калію, гіалуронова кислота, олія перечної м’яти і екстракти різних рослин.

Вміст пакетів треба змішати у спеціальному посуду до однорідної маси і одразу нанести на шкіру обличчя, шию і, якщо вистачить, на зону декольте.

Переваги Двофазної LUXURY AQUA MAGIС MASK - у тому, що Ви змішуєте (Step2) не з водою, а з гелем (Step1), який містить також велику кількість корисних для шкіри інгредієнтів. Тим самим Ви вдвічі підсилюєте ефект від процедури.

Рекомендації:

  • Для проблемної шкіри з акне та чорними цятками.
  • Ефективна при лікуванні вугрової висипки, гнійничків та інших запальних процесів шкіри.
  • Екстракт чайного дерева - це ідеальний антисептичний, протизапальний засіб, який дезінфікує шкіру і допомагає позбутися акне.
  • Маска лікує вугрову висипку, запалення та інші пошкодження шкірного покрову обличчя, вона звужує пори та зменшує їхній рельєф.
  • Дія маски регулює виділення себуму, усуває жирний блиск і робить шкіру матовою.

Спосіб застосування:

  1. Ретельно очистіть шкіру.
  2. Нанесіть активний косметичний засіб.
  3. В ємність додайте порошок з пакету (Step2), а з пакету (Step1) видавіть гель, змішайте швидкими рухами до однорідної маси (консистенція густої сметани).
  4. Плавними рухами знизу вгору, за допомогою шпателя, нанесіть приготовану маску LUXURY AQUA MAGIС MASK шаром 3-5 мм. Більш товстий шар гелю збільшить підтягаючий ефект маски. Маска накладається на обличчя, шию, і, по можливості, на зону декольте. Нанесення маски рекомендується в положенні лежачи, з метою зафіксувати м’язи у розслабленому стані.
  5. Через 5-6 хвилин маска утворить щільну, еластичну плівку, що трохи нагадує резину, це сприяє активній роботі корисних речовин із шкірою.
  6. Залишайте маску на 20-30 хвилин, до застигання.
  7. Після закінчення процедури, зніміть маску єдиним пластом, рухами знизу-вгору, до лоба.
  8. Після зняття маски рекомендується нанести сироватку чи крем, виходячи з Вашого повсякденного догляду.

Важливо!

Маску треба готувати безпосередньо перед  нанесенням.

Використовуйте двофазну маску LUXURY AQUA MAGIС MASK курсом для усунення існуючих недоліків шкіри.

Частота застосування масок – 2-3 рази на тиждень курсами по 10-15 процедур.