Вчені здивували нас в черговий раз, створивши мікроголки з гіалуронової кислоти і пептиду EGF (епідермальний фактор росту).

Патчі Petalare – це транспортування активних інгредієнтів у глибокі шари шкіри без уколів, болю, а також відсутність слідів, що не здатні зробити звичайні креми.

Патчі Petalare не містять консервантів та шкідливих речовин, які можуть потрапити всередину шкіри.

Патчі Petalare можна легко використовувати самостійно. Ви зможете піклуватися про свою шкіру у будь-який час та в будь-якому місці.


ПАТЧІ З МІКРОГОЛКАМИ PETALARE

Варто відзначити ряд приголомшливих переваг патчів з мікроголками PETALARE:

  • донесення гіалуронової кислоти і пептиду EGF (Епідермальний Фактор Росту) в глибокі шари шкіри без уколів і болю,
  • відсутність слідів після використання патчів PETALARE,
  • можливість використовувати патчі PETALARE в домашніх умовах,
  • можливість використовувати в якості постін'єкційних процедур, для пролонгації дії активних інгредієнтів.


Сьогодні світ косметики тісно поєднався зі світом науки. Тепер високотехнологічні новинки з'являються не лише серед цифрової техніки, одягу або побутових приладів. Найостанніша інновація торкнулася і косметології. Це патчі PETALARE для обличчя, які рекомендується застосовувати в зоні під очима, в зоні носо-губних складок, в зоні над бровами. Вчені здивували нас у черговий раз, створивши мікроголки з гіалуронової кислоти і пептиду EGF (Епідермальний Фактор Росту), з ефектом як від мезотерапії.

Технологія твердих мікроголок з'явилася в Південній Кореї в 2011 р. і була створена для ін'єкцій ліків під шкіру. Ця технологія дозволяє доставити активні компоненти в більш глибокі шари шкіри набагато ефективніше, ніж це здатні зробити звичайні креми. На вигляд патчі PETALARE нагадують невеликий пластир з поверхнею із сотень крихітних, біорозкладних голочок з полімерів твердої гіалуронової кислоти і пептиду EGF. Під час застосування вони проколюють верхній шар шкіри і розчиняються, вивільняючи закладені в них активні інгредієнти.

Патчі PETALARE з мікроголками містять пептид Sh-Oligopeptide-1, який відомий як Епідермальний Фактор Росту (EGF).

В International Journal of Cosmetic Science було опубліковано дослідження. 24 жінки протягом 12 тижнів щодня використовували пластирі, які містили вітамін С або ретиноїди. Вони відзначили значне зменшення мімічних зморшок (типу «гусячих лапок») під очима. Патчі PETALARE, які містять цей пептид (EGF) в мікроголках, дають наочний ефект набагато швидше. Результат можна побачити вже після тижня застосування.

За словами Hyungil Jung, професора біотехнології в Університеті Йонсей (Південна Корея), ця технологія може значно спростити догляд за найскладнішими зморшками – в зоні під очима, в зоні носо-губних складок, в зоні над бровами.

ВИКОРИСТАННЯ ПАТЧІВ  PETALARE З ГІАЛУРОНОВИМИ МІКРОІГОЛКАМИ

Патчі PETALARE наклеюються на суху і чисту шкіру (можна застосовувати перед сном). Їх можна буде знімати мінімум через дві години або після сну.

Конусоподібні міні-голочки із гіалуронової кислоти і пептиду EGF (Епідермальний Фактор Росту), проникаючи під шкіру, після м'якого натискання на поверхню патчу, повільно розчиняються. В результаті відбувається зволоження епідермісу, в той час як пептид EGF (Епідермальний Фактор Росту) збільшує виробництво колагену і зменшує рельєф зморшок з плином часу.

Максимальний ефект від використання пластирів досягається через 4 тижні. Згідно з дослідженнями виробника, збільшується фактор еластичності зволоження шкіри, зменшуються зморшки.

Косметолог Кеті Родан вважає, що найкраща частота застосування – одна пара пластирів кожну третю ніч протягом місяця (буде потрібно 8 упаковок). Повторювати курс можна мінімум через 3 місяці або в міру необхідності.

Патчі PETALARE з гіалуроновими мікроголками і пептидом EGF (Епідермальний Фактор Росту) не містять консервантів і сторонніх речовин, які можуть потрапити всередину шкіри.

Особливо гарний результат мікроголки дають у періорбітальній області (під очима), яку дуже складно настільки ж ефективно обробити за допомогою класичної біоревіталізації. Їх розмір та форма відповідають зоні навколо очей.

Патчі PETALARE можна легко використовувати самостійно. Ви зможете піклуватися про свою шкіру в будь-який час і в будь-якому місці.

На відміну від інших брендів, в PETALARE використовується особлива технологія створення і заточки мікроголочок, в результаті чого ефект настає швидше і без ушкодження шкіри.

Після клінічних випробувань патчів PETALARE Сертифікованим Інститутом клінічних випробувань Dermapro у 2013 році було видно позитивні результати, такі як: загальне поліпшення стану шкіри, поліпшення еластичності шкіри і пружність шкіри, вирівнювання зморшок.

Жоден з випробовуваних не виявив аномальних реакцій шкіри, почервонінь, подразнень, набряків.

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ ПАТЧІ З МІКРОГОЛКАМИ PETALARE